Cégportré

A BIBUS METALS AG.-t 1979-ben alapították, (rúd, vékony- és vastaglemez, cső, huzal és szalag, fittingek karimák, hegesztő-anyagok) forgalmazók és szállítók között piacvezetőként elismert. A cég mai székhelye a Zürich melletti Fehraltorf-ban van, a logisztikai központ pedig a Bale melletti Moehlin-ben található. A  BIBUS METALS AG a BIBUS HOLDING AG egyik leányvállalata.

A kelet európai régió értékesítési hálózatának kialakítása 2000-ben kezdődött. A BIBUS METALS csoportnak  saját leányvállalatai vannak Lengyelországban,Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Romániában, Ukrajnában, és Oroszországban. Később, 2008-ban a Kínában, majd 2011-ben az Egyesült Királyságban alapított cégek következtek. A fő raktárjaink Svájcban, Németországban, Lengyelországban és Kínában vannak, de természetesen Magyarországon is van készletünk.

A sikeres üzletmenetet a magas minőségű és széles termék-paletta, a kiszolgálásban és disztribúcióban meglévő szakértelem biztosítja. Ez teszi a BIBUS METALS-t megbízható partnerré: „SUPPORTING YOUR SUCCESS“ – “A SIKERÜKET TÁMOGATJUK”