17.03.2020

Tájékoztató a koronavírussal kapcsolatban (Information about the corona virus)

2020. március 11-én az Egészségügyi Világszervezet nemzetközi horderejű járványügyi  szükséghelyzetet hirdetett ki a koronavírus-járvány miatt. Ugyanaznap a Magyar Kormány is  vészhelyzetet hirdetett, az azóta eltelt időben pedig újabb korlátozásokat léptettek életbe. 

Tisztelt Partnereink és Ügyfeleink!  

Ezúton tájékoztatjuk, hogy beszerzési forrásainkat egyelőre nem befolyásolta a koronavírus  terjedése. A korlátozások azonban egyes európai területek karantén alá vonásával  szállítópartnereink működésére is negatív kihatással lehetnek a közeljövőben.  

A zökkenőmentes kiszolgálás érdekében gyorsan forgó termékeink készletszintjét jelen pillanatban  is emeljük, hogy a szokásos raktárkészlettel álljunk partnereink rendelkezésére.  

Az előkészületek ellenére sem zárhatjuk ki a szállítási lánc akadozásának lehetőségét az  elkövetkező időszakban. Folyamatosan figyelemmel kísérjük az európai járványügyi helyzetet és  szükség esetén megtesszük a további lépéseket.  

Abban az esetben, ha a jövőben kormányzati intézkedések, esetleges áru fuvarozási tiltás vagy jogi  kérdések miatt akadályba ütközne vevőink vagy partnereink kiszolgálása, kénytelenek leszünk a  “vis maior”-ra hivatkozni.  

A járvány okozta megbetegedések megelőzése közös érdekünk, ezért a BIBUS cégcsoport központi  vezetősége saját megelőző intézkedési tervet készített annak érdekében, hogy csökkentse a vírus  terjedésének kockázatát.  

Az alkalmazottak, partnerek, beszállítók, szolgáltatók egészségének megőrzése és a BIBUS  METALS Kft. működésének biztosítása érdekében a következő intézkedésekről tájékoztatjuk:  

- A munkatársaink fele home-office módban dolgozik  
- Az iroda és raktár területére idegen személy nem léphet  
- A takarító személyzet óránként fertőtleníti az épület közös használatú részeit  
- Az áruátvétel cégünknél csak előre leegyeztetett időpontban történhet  
- Készpénzes fizetés helyett csak előre utalásos fizetési módot fogadunk el  
- Látogatók és ügyfelek fogadása bizonytalan ideig szünetel, illetve csak ügyvezetői engedéllyel tudunk látogatót fogadni.  

   Bármilyen kérdés esetén állunk szíves rendelkezésükre a következő elérhetőségeken:  

                               Telefon: +36 29 557 410   E-mail: info@bibusmetals.hu  

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!  

Üdvözlettel:  
BIBUS METALS Kft